96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

De 5 leukste vakantieparken met subtropisch zwembad

Subtropisch zwembad vakantiepark
Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

De leukste vakantieparken met subtropisch zwembad in Nederland – Voor een leuke vakantie als gezin, koppel of familie hoef je helemaal niet ver weg te gaan. Niet alleen heeft Nederland een paar prachtige plekken om vakantie te vieren, er zijn ook hele leuke vakantieparken met subtropisch zwembad. Dat belooft volop waterpret en een spetterende vakantie met familie of vrienden.

Dit zijn de leukste vakantieparken met subtropisch zwembad in Nederland

Heel veel mensen gaan wel eens een weekendje of midweek op vakantie in Nederland. Je kunt hiervoor kiezen uit een zeer groot aanbod aan mooie vakantieparken en bungalowparken. De leukste vakantieparken ze toch wel de bungalowparken met een subtropisch zwembad. Dit is onze top 5 leukste vakantieparken met een subtropisch zwembad:

1. De Eemhof met Aqua Mundo

De Eemhof is een vakantiepark in Nederland met een subtropisch zwembad die met stip op nummer 1 staat. Het centraal gelegen vakantiepark heeft een gigantisch subtropisch zwembad, genaamd Aqua Mundo, met maar liefst 5 glijbanen en een groot aantal andere attracties voor volop waterpret. Zo kun je er leren surfen op een heuse surfsimulator of duiklessen nemen. Die zijn er zowel voor kinderen als volwassenen. 

Als we het over vakantieparken met subtropisch zwembad hebben moet De Eemhof wel besproken worden. Dat heeft onder andere met de spectaculaire glijbanen te maken. Race tegen je vrienden of familie in de Duo Racer of draai in de rondte in de Turbo Twister. Veel van de glijbanen doe je samen met zijn tweeën en soms zelf met zijn vieren. 

Het subtropisch zwembad van de Eemhof is zowel voor volwassen als kinderen de moeite waard. Voor de jongste bezoekers is er een kinder-doe-bad waar ze veilig kunnen spetteren en plonzen. Even tot rust komen na al die actie, stap in een van de vele bubbelbaden en geniet van de rustgevende bubbels.

2. Resort Hof van Saksen

Het in Drenthe gelegen vakantiepark Hof van Saksen is een van de meest luxe bungalowparken met subtropisch zwembad. Het hypermoderne zwembad heeft alles wat je zoekt voor een vakantie vol waterplezier en een beetje adrenaline.

Hof van Saksen is een bungalowpark met wildwaterbaan met een lengte van maar liefst 107 meter. En is dat nog niet genoeg spanning, dan kun je jezelf door de langste trechterglijbaan van Nederland laten meevoeren. De Saltato, zoals de trechterglijbaan heet, is maar liefst 195 meter lang.

Ben je op zoek naar een intense lichtervaring stap dan in de Intenso. Deze hoge bandenglijbaan laat je je eigen lichteffecten kiezen. Deze glijbaan staat garant voor een spectaculaire afdaling. Ben je op zoek naar de hoogste, langste en meest spectaculaire waterattracties van de Benelux dan moet je op Hof van Saksen zijn.

3. Landal De Lommerbergen

Wil je op vakantie naar Limburg en daar niet alleen van het mooie landschap genieten, maar ook van een heerlijk subtropisch zwembad, ga dan naar landal Lommerbergen. Verblijf op dit vakantiepark met subtropisch zwemparadijs in een bungalow voor 2 tot 8 personen. Zet je koffers in de woning, pak je badkleding en ga naar het Subtropisch zwemparadijs.

Het subtropisch zwembad van Landal Lommerbergen heeft alles wat je zoekt. Een groot aantal baden, lekkere hottubs, gave glijbanen en een golfslagbad om mee te deinen op de oneindige golven. 

Mocht je even helemaal tot rust willen komen dan kun je naar de beautysalon of een massagebehandeling nemen. Dat is pas echt vakantie vieren. Kortom, dit zwembad heeft voor elke leeftijdscategorie iets moois. En het mooie is dat dit een van de goedkopere vakantieparken met subtropisch zwembad is.

4. De Kempervennen

De Kempervennen van Center Parcs is een ander vakantiepark met wildwaterbaan en subtropisch zwembad die niet op dit lijstje mag ontbreken. Zoals elk goed Center Parcs vakantiepark heeft ook dit vakantiepark een Aqua Mundo subtropisch zwembad. Je kunt hier van een van de vele glijbanen razen, meedeinen op de golven in het golfslagbad of lekker spetteren in het kinder-doe-bad.

De Kempervennen is een bungalowpark met wildwaterbaan die je zeker niet mag missen. Wil je de razende kolkende rivier op een unieke manier bedwingen dan kun je kiezen voor een Wild Water Rafting ervaring. Andere activiteiten in dit subtropisch zwembad zijn duiken, babyzwemmen en de gezellige pool party voor alle leeftijden.

5. Landal Het Vennenbos

Voor het volgende vakantiepark met subtropisch zwembad gaan we nogmaals naar Noord-Brabant, deze keer naar Hapert. Hier kun je maar liefst 650 vierkante meter waterplezier beleven. Voor jonge kinderen is er een apart gedeelte waar de kleintjes veilig kunnen spetteren en plonzen. 

Voor de oudere kinderen en volwassenen zijn er ook tal van leuke dingen te beleven. Een van de gaafste dingen is toch wel de Waikiki White Water Creek een razende kolkende rivier waarin je je mee kunt laten voeren door de jungle.

Als het weer het een beetje toelaat kun je ook een duik nemen in het buitenbad. Die is altijd lekker warm, ook als het nog een beetje frisjes is. Maar je kunt ook gewoon binnen genieten van een van de vele glijbanen. Een aanrader is de super slide-glijbaan met leuke LED-verlichting. Na een heerlijke dag zwemmen, duiken en glijden kun je lekker bijkomen in het bubbelbad of naar het solarium.

Goedkoop op vakantie in een bungalowpark met subtropisch zwembad

Veel mensen denken dat een vakantie in een vakantiepark met subtropisch zwembad heel duur is. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Er zijn ook goedkope vakantieparken in Nederland met een subtropisch zwembad. Sterker nog, de eerder genoemde bungalowparken met subtropisch zwembad kun je ook bezoeken als je slechts een klein budget hebt. 

Deze vakantieparken hebben regelmatig aanbiedingen zodat je goedkoop vakantie kunt vieren in een vakantiepark in Nederland met een subtropisch zwembad. Deze aanbiedingen zullen met name in het laagseizoen en door de week aangeboden worden. Houdt hiervoor de website goed in de gaten.

Deze mooie vakantieparken met een subtropisch zwembad hebben ook verschillende accommodaties. Je kunt kiezen uit een luxe welnnesswoning, maar er is vaak ook een goedkopere optie. Ook deze vakantiewoningen zijn vaak prima, zeker als je de hele dag in het subtropisch zwembad ligt.

Last minute vakantiepark met subtropisch zwembad

Een goede manier om goedkoop vakantie te vieren in een bungalowpark met subtropisch zwembad is door de last minute aanbiedingen in de gaten te houden. Vakantieparken willen hun vakantiewoningen het liefst altijd vol hebben. Als dat voor een bepaalde periode niet lukt zullen ze die woningen als last minute aanbieding aan klanten aanbieden. Een goede manier om hiervan op de hoogte te blijven is door je aan te melden bij de nieuwsbrief van een van deze 5 goede vakantieparken met subtropisch zwembad.

Avontuur en waterpret in eigen land

Nederlands is een walhalla voor iedereen die op zoek is naar een beetje avontuur en waterpret. De 5 vakantieparken met subtropisch zwembad die we hier genoemd hebben behoren bij de absolute top. Het zijn vakantieparken die niet alleen een mooi subtropisch zwembad hebben, maar ook vele faciliteiten en mooie accommodaties aanbieden. Een vakantie in een van deze topparken staat garant voor een mooie tijd en prachtige herinneringen.

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor Allinclusive.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?