96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

De 8 beste hotels met waterpark in Europa

hotels met waterpark
Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Ben je op zoek naar de volgende bestemming voor jouw vakantie in Europa dan wil je vast een hotel met een zwembad. Of beter nog, een hotel met een waterpark. Gelukkig is aan hotels met aquapark in Europa geen gebrek. De een is nog mooier dan de ander en dat allemaal op prachtige plekjes onder de stralende Europese zon. Dit zijn de 8 beste hotels met waterpark in Europa.

Dit zijn volgens ons de 8 leukste en beste hotels met aquapark in Europa

Er zijn heel veel plekken in Europa waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. Je hoeft vaak helemaal niet zo ver weg voor een heerlijke zonnige vakantie. Maar die vakantie wordt nog leuker met een aquapark waar je naar hartenlust kunt plonzen, zwemmen of zonnen. Dit is de absolute top 8 van beste hotels met waterpark in Europa.

1. Globales Playa Estepona – Spanje ⭐⭐⭐⭐⭐

Voor een vakantie direct aan het strand van de Costa de Sol in Spanje moet je bij Globales Playa Estepona zijn. Dit vier-sterrenhotel in Estepona ligt direct aan het strand. Het geweldige aquapark ligt er slechts een paar stappen vandaan, dus je kunt de twee makkelijk afwisselen. Raas van een van de vele glijbanen of neem een verfrissende duik in het water van een van de zwembaden. Het waterpark heeft bovendien een deel voor jonge kinderen waar ze veilig kunnen plonzen en kunnen klimmen en klauteren.

2. Star Beach Village – Griekenland ⭐⭐⭐⭐

Op het prachtige eiland Kreta in Griekenland vindt je een hotel waar je eigenlijk de deur niet uit hoeft. Dit hotel met Aquapark heeft meerdere zwembaden, heerlijke plekjes om te ontspannen tussen de palmbomen en een paar spectaculaire glijbanen. 

Het aquapark van dit hotel ligt direct aan het strand, dat maakt de ervaring extra bijzonder. Verblijf hier in comfortabele kamers met balkon of terras. Het is zelfs mogelijk om een all-inclusive arrangement af te sluiten. Op die manier kun je nog langer van het aquapark genieten.

3. Magic Tropical Splash Aparthotel – Spanje ⭐⭐⭐

Benidorm aan de Costa Blanca is al jaren populair bij vakantiegangers. Dit mooie hotel ligt op ongeveer een kilometer van het strand en er zijn tal van leuke restaurantjes in de omgeving. Maar de echte reden om in dit hotel te verblijven is het aquapark. 

De grote zwembaden geven je haast het gevoel dat je het hele hotel en zwembad voor jezelf hebt. Daarnaast zijn er tal van glijbanen en een spectaculair piratenschip voor volop waterpret voor de kleintjes. Een heel leuk hotel met aquapark.

4. Familienurlaub Hoch 2 – Oostenrijk ⭐⭐⭐

In de zomer kun je in Oostenrijk volop genieten van de frisse berglucht, leuke bergactiviteiten en natuurlijk zwemmen. Wil je op vakantie in een hotel met aquapark dan is dit een hele goede optie. Gelegen in Wagrain in Salzburgerland biedt dit hotel de perfecte plek voor dagenlang waterpret. Raas van een van de glijbanen, neem een duik in een van de grote zwembaden of geniet van het zonnetje op de ligweide met uitzicht op de bergen.

5. Center Parcs Bispinger Heide – Duitsland ⭐⭐⭐⭐

Wil je wat dichter bij huis blijven dan is een vakantie op Center Parcs Bispinger Heide in Duitsland zeker een aanrader. Het park is midden op de heide geleden en heeft heel wat te bieden voor de natuurliefhebber. 

Een andere goede reden om naar dit hotel te gaan is het aquapark. In het Aqua Mundo subtropisch zwembad kun je uren genieten van razendsnelle glijbanen, een kolkende wildwaterbaan en meedeinen op de golven van het golfslagbad.

6. Grand Hotel Holiday Resort – Griekenland ⭐⭐⭐⭐

Grand Hotel Holiday Resort is nog zo’n pareltje op het Griekse eiland Kreta. Dit hotel met waterpark heeft verschillende zwembaden waar je heerlijk kunt ontspannen. Er zijn meer dan genoeg ligbedden en parasols. 

Wil je een beetje meer actie dan ga je naar het speciale zwembad waar alle glijbanen op uitkomen. De een is nog sneller en spannender dan de ander. Het hotel ligt net buiten Chersonissos. Je kunt dus wel genieten van de vele barretjes en restaurantjes, maar kunt bij het zwembad in alle rust genieten.

7. Pierre et Vacances Residence Les Restanques du Golfe de Saint Tropez  – Frankrijk ⭐⭐⭐⭐

Ben je op zoek naar een hotel met aquapark waar stijl en comfort samen gaan dan is dit een hele goede optie. Niet alleen bevindt het hotel met waterpark zich op een van de mooiste plekjes van Frankrijk aan de Coté d’ Azur. Een groot aantal appartementen hebben uitzicht op zee. 

Houd je niet van zand tussen je tenen dan kun je een duik nemen in een van de prachtig aangelegde zwembaden of kunstmatig aangelegde stranden. Er zijn ligbedden en parasols gratis beschikbaar.

8. Bahia Principe Fantasia Tenerife – Canarische eilanden ⭐⭐⭐⭐⭐

Tijdens je vakantie op Tenerife wil je natuurlijk kunnen genieten van een beetje waterpret. Dit hotel met aquapark heeft alles wat je nodig hebt. Er zijn meerdere grote zwembaden waar iedereen op zijn eigen manier waterpret kan beleven. Lekker baantjes trekken of spelen met je vakantievriendjes, het kan allemaal. 

Er zijn bovendien tal van leuke speeltoestellen midden in het water. Rondom de baden vindt je ligbedjes en parasols zodat je volledig ontspannen kunt genieten van je welverdiende vakantie.

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor Allinclusive.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?