96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Waarom de Hotelgiftcard het leukste cadeau is voor tijdens de feestdagen!

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Het laatste kwartaal van het jaar is alweer aangebroken. Wat gaat dat elk jaar toch weer snel! Voordat je het weet levert de Sint zijn zak vol cadeautjes weer af of legt de Kerstman ze onder de kerstboom. Heb jij al bedacht waar jij dit jaar je familie of vrienden mee gaat verrassen? Nee? Nou, lees dan even verder voor een echt origineel cadeau!

Geef een hotelovernachting cadeau

Als lezer van allinclusive.nl ken jij de geneugten van een hotel. Er even helemaal tussenuit zijn en niets zelf hoeven doen. Je bedden worden opgemaakt, het toilet wordt voor je schoongemaakt. Jij hoeft alleen maar te genieten van je vrijheid, het strand, de stad of de natuur. Dat gun je toch iedereen? Hoe leuk is het dan om je familie of vrienden straks tijdens de feestdagen een hotelovernachting of verblijf op een vakantiepark te geven? Ze zullen blij verrast zijn en ongetwijfeld onmiddellijk de (digitale) agenda trekken om een geschikt weekendje of weekje in 2025 te vinden. Deze onverwachte verrassing kun jij hen bezorgen via de Hotelgiftcard.

Zo leuk is het om een Hotelgiftcard te krijgen én te geven

Niet alleen de ontvanger van de Hotelgiftcard wordt blij van dit cadeau. Het is ook nog eens ontzettend leuk om het weg te geven. Alleen al de verraste blik in de ogen van de ontvanger(s) is goud waard, toch? En het mooie is, de kaart komt met allerlei leuke extra die het nog leuker maken om het te ontvangen en te geven.

De voordelen op een rijtje

Het allerbelangrijkste aan de Hotelgiftcard is wel de enorme flexibiliteit die de tegoedbon biedt. Want de ontvanger kan uit maar liefst 600.000+ accommodaties kiezen voor een onvergetelijk verblijf. Niet alleen in Nederland of de Benelux, nee wereldwijd. Dus naast Texel, Zuid-Limburg, Drenthe of de Ardennen kan de ontvanger ook nog eens kiezen voor een accommodatie in bijvoorbeeld de Malediven of Curaçao (moeten ze wel zelf de vliegtickets betalen)! Hoe leuk is dat?

En over flexibiliteit gesproken. Ook de manier van geven kun je helemaal zelf bepalen. Je kunt kiezen voor de ietwat onpersoonlijke, maar wel duurzame digitale verzending of voor de meer persoonlijke touch en de fysieke hotel cadeaukaart laten versturen via PostNL.

Jij bepaalt zelf het tegoed

Jij kunt als gever van dit speciale cadeau helemaal zelf bepalen wat het tegoed op de Hotelgiftcard is. Alles tussen € 10 en € 500 is mogelijk. Zo kun je voor elk budget en elke gelegenheid een leuk en verrassend cadeau geven.

Personaliseren

Nog zo leuk en verrassend: je kunt de hotelbon voorzien van een persoonlijk bericht. Dus het bruidspaar een fantastische Honeymoon wensen, of je (gepensioneerde) ouders bedanken voor alles wat ze ooit voor je gedaan hebben. Trouwens…je kunt de giftcard ook aan je eigen partner geven en er een lief en romantisch verhaaltje op schrijven. Wie weet wat dat voor gevolgen heeft in die hotelkamer….

Extra opties

Vind je alleen de overnachting niet voldoende? Of vind je zo’n losse kaart in een envelop wel heel kaal? Dan zijn er allerlei mogelijkheden voor extra opties. Zoals luxueuze verpakkingen of het toevoegen van een flesje wijn.

Ook voor zakelijke gifts

Wil je dit jaar eens wat anders dan die eeuwige kerstpakketten aan je medewerkers of relaties geven? Ook voor die gelegenheid is de Hotelgiftcard een zeer origineel en verrassend cadeau. En doordat je het bedrag zelf kunt bepalen is het kostentechnisch helemaal aan te passen aan het beschikbare budget.

Hotelgiftcard bestellen

Nu je alles weet over dit originele cadeau om tijdens de feestdagen, een jubileum, trouwerij of als kerstcadeau te geven rest ons nog om je te vertellen waar je de Hotelgiftcard kunt bestellen. Dat doe je op de website van cadeaukaart.nl. Bij deze specialisten in giftcards kun je trouwens ook terecht voor allerlei andere cadeaukaarten. Zo kun je naast een onvergetelijk overnachting ook een wellness, of filmpje cadeau geven. Of een tegoed bij de bekende online platforms. Voor elke gelegenheid, budget en situatie is er wel een geschikte cadeaukaart te vinden.

Veel plezier tijdens de feestdagen!

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor Allinclusive.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?